dinsdag 4 oktober 2011

think little..

dan hier mijn eerste blogbericht! geheel nieuw voor mij en een hele onderneming aangezien ik twee linkerhanden voor de computertechniek heb :) ik zal hier mijn passies, inspiratie en ontwikkelingen met jullie delen; inspiratie die ik vooral uit de natuur weet te halen!

'als klein jongetje heb ik mij altijd weten te vermaken met kleine dingen, vooral op zoek naar het onontdekte en aparte; de kleinste details en structuren van insecten, bladeren, beestjes en bloemen... toen al was natuur een belangrijke inspiratiebron voor mij! uiteindelijk kom je erachter dat dit alles niet voor niets is geweest; blijkbaar ontwikkel je in je jonge jaren al een bepaalde interesse voor dingen die later 'als soort van' opgeblazen gaan worden.. na verschillende specialisaties in bloemopleidingen heb ik medio 2009 de keuze gemaakt om mijn horizon te verbreiden en mijn jarenlange passie voor keramiek - en porselein in het bijzonder - een uitdaging te gaan noemen! met vallen en opstaan heb ik me de technieken eigen weten te maken; uiteindelijk blijft het altijd een verrassing hoe iets gevormd wordt en dat is nu juist het bijzondere, daarbij vind ik het belangrijk dat vormen hun unieke karakter en ziel kunnen behouden! de natuur is mijn onuitputtelijke voedingsbron, ik probeer haar natuurlijke elegantie, kwetsbaarheid en puurheid te omarmen.. geinspireerd raak ik door haar enorme varieteit in kleuren, (groei)vormen, patronen en structuren evenals de pure eenvoud en techniek waarmee ze zich openvouwt naar de buitenwereld! vol elegantie en subtiliteit vervoert het mij naar mijn droomwereld vervuld met liefde voor alles wat mij een gevoel van warmte geeft, als een reflectie van mijn ware ik....'

- puur geluk zit hem in de kleine dingen -


met dank aan Melissa Milis Photography voor de geweldige toverfoto´s!

2 opmerkingen:

  1. Sjee Bart, wat maak je gave dingen! Ik blijf je blog zeker in de gaten houden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankje Anki! leuk om te horen ;) ik zal niet zo'n actieve blogger als jij worden maar ga mijn best doen! ik ben officieel volger van zilverblauw geworden (wist nog niet hoe ik dat moest doen) super! :))

      Verwijderen